Let op met drank

Als je denkt dat je alleen maar aan overgewicht kunt komen door teveel de verkeerde dingen te eten zit je er goed naast. Ook drinken is namelijk iets waar goed op gelet dient te worden als men wil vermageren. In sommige dranken zitten namelijk ook ontzettend veel slechte suikers die bepaald niet bevorderlijk zijn voor je gewicht.

Drink je bijvoorbeeld elke dag frisdranken en vruchtensappen, dan is het nu de tijd om daar flink mee te gaan minderen en eigenlijk nog beter om er gewoon afscheid van te nemen. Het proces van snel vermageren wordt echt tegengehouden door dit soort dranken.

Alternatief voor ‘slechte’ dranken

Bovengenoemde dranken bevatten veel calorieën. In plaats van dit soort dranken tot je te nemen kun je veel beter kiezen voor water. Water klinkt misschien een beetje saai, maar water moet je ook echt leren drinken. Door zoete frisdranken zijn we eigenlijk een beetje verpest, maar water kan echt heel lekker zijn. Daarnaast is het bijzonder effectief en helpt het goed als je graag wilt vermageren. Door genoeg water op een dag te drinken kun je ook veel beter het hongergevoel bestrijden. Een paar liter per dag is dan ook geen overbodige luxe. Vind je water niks, kies dan voor thee. Uiteraard is het dan niet de bedoeling dat je er suiker in doet, want dan heeft het alsnog weinig nut.

We hebben het alleen over frisdranken en vruchtensappen gehad, maar ook alcohol is vanzelfsprekend uit den boze als je snel wilt vermageren. Probeer dit echt zoveel mogelijk te vermijden, want in alcohol zitten ook behoorlijk wat calorieën.

Previous post:

Next post: