Veel water drinken is goed voor je

In het artikel let op met drank hebben we dit al besproken, maar het kan geen kwaad om het er nog maar eens over te hebben. Water is echt ontzettend belangrijk als je wilt vermageren. Het belang hiervan wordt nog wel eens onderschat, maar dat is zeer onterecht. Er is simpelweg geen betere drank die je tot je kunt nemen dan water. Dit geldt overigens niet alleen als je wilt vermageren, maar dit geldt gewoon over het algemeen genomen.

Dankzij het veel drinken van water wordt je lichaam als het ware weer rein. Je spoelt als het ware je lichaam en daarmee zorg je dat alle ‘slechte’ stoffen worden afgedreven en verwijderd uit je lichaam. Je kent de term “je bent wat je eet” waarschijnlijk wel, maar eigenlijk vinden wij dat dit ook voor drinken geldt. Als je de hele dag cola drinkt (om maar eens wat te noemen) zul je je gewoon niet op je lekkerst voelen. Misschien denk je zelf van wel, maar door cola met water te vervangen zul je je op de dagelijkse basis echt vele malen fitter kunnen voelen.

Snel vermageren door water drinken?

Natuurlijk is alleen maar water drinken niet de sleutel tot snel vermageren. Daar hoort ook een gezonder voedingspatroon bij. Wel is het zo dat als je met enige regelmaat een glas water drinkt je veel minder snel lekkere trek zult ontwikkelen. Ook hier geldt weer voor: probeer het eens uit, want het werkt echt!

Previous post:

Next post: